Handelshuset Quaestus

Handelshuset Quaestus er berømt for dets udvalg af varer, både almindelige og eksotiske. Familien Quaestus indflydelse rækker langt ud over rigets grænser og der findes handelsposter i selv de fjerneste regioner. Denne rigdom og magt er dog ikke kommet af sig selv. På overfladen er Handelshuset respekteret og vellidt, men det har en mørk side, som er den virkelige årsag til dets position. Uofficielt har Handelshuset Quaestus nemlig gennem sortbørshandel, afpresninger, bestikkelse og hvidvaskning af penge, overhalet flere af dets konkurrenter.

High Concept:
Handelshus

Aspects
Hvad du ønsker kan du få, hvis du er villig til at betale for det!

Theme
Udvalget er stort, fristelserne større, men prisen du betaler er ofte mere end det du har råd til. Til gengæld kan du få det du drømmer om. Men pas på, at du ikke kommer til at sælge din drømme, for i sidste ende har de jo også en pris..

Faces
Handelskontoret består af flere venlige personer, hvis opgave det er, at skaffe og sælge kundernes varer. Kontoret ledes af den daglige leder “Handelskontor Direktionsoldermand” Fjænte Tarko Dohl, som leder kontoret med en empatisk professionalisme. Han er meget vellidt af medarbejderne og kunderne, om end hans store ansigts- og kropstatoveringer kan virke skræmmende.

“Handelsassistenten For Særlige Anskaffelser”, Djarvis Kuhro, er den medarbejder, som primært sørger for, at skaffe eksotiske og sjældne ting. Han er kendt for sin diskretion og utrolige netværk af kontakter.

Handelshuset Quaestus

Unicorn - Imperial City Jazz JesperC